Tuesday, November 17, 2009

Open dag in Zwolle

ArtEZ Architectuur houdt samen met de andere opleidingen in het gebouw aan de Rhijnvis Feithlaan te Zwolle, open dag op 21 november.

Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Rhijnvis Feithlaan 50
Plaats: Zwolle

ArtEZ Academie voor beeldende kunst en vormgeving in Zwolle biedt studies aan op het gebied van fine art, stories & design (animation design, illustration design, comic design en graphic design) en de docentenopleiding beeldende kunst en vormgeving. De opleidingen interieurarchitectuur en interieurvormgeving zijn onderdeel van ArtEZ Architectuur. Het ArtEZ Conservatorium heeft jazz & pop, klassieke muziek, docent muziek en de master muziek in huis. De ArtEZ Academie voor theater verzorgt in Zwolle de opleiding tot docent theater, het Expertisecentrum Kunsteducatie de masteropleiding kunsteducatie.
Voor scholieren, die hun keuze nog niet hebben bepaald of hun kans op toelating willen vergroten, heeft ArtEZ diverse oriƫntatiecursussen en vooropleidingen.

De kunstacademie biedt bezoekers, naast informatie over de studie, de gelegenheid zelf te werken in de audiovisuele, hout-, metaal- en grafiekwerkplaatsen. Daar kan een beperkt aantal bezoekers zelf aan de slag. Deelnemers raden wij aan passende kleding aan te trekken of een schort mee te nemen. De werkplaatsen zijn de hele dag open voor publiek.
Ook zijn er openbare lessen:

10.30-11.30 uur

12.00-13.30 uur

12.00-14.00 uur

14.00-16.00 uur

Kunst en Cash, over kunstonderwijs en ondernemerschap, door ondernemer Bart Huydts

De mythe van het kunstenaarschap, over kunstenaars in het begin van het derde millennium, door kunsthistoricus Jan Smidt

Modelboetseren door kunstenaar Johan Wagenaar

Schilderles door kunstenaar Paul van Dijk

In de kantine van de academie is tijdens de open dag informatie verkrijgbaar over deze openbare lessen, daar kan men zich ook aanmelden. Vooraf aanmelden kan via b.gerritsen@artez.nl.


No comments: