Monday, June 25, 2007

afgestudeerd!



Op 22 juni 2007 studeerde weer een nieuwe lichting interieurarchitecten af aan de CABK, ArtEZ academie voor beeldende kunsten, Zwolle. In een half jaar van hard werken zijn plannen ontstaan die een nieuwe verfrissende kijk bieden op bijvoorbeeld de toekomst van de boekwinkel, de uitbreiding van hotelkamers voor jongeren in Zwolle, bijna-thuis-huizen voor jonge ongeneeslijk zieken en nieuwe mogelijkheden voor studeren en ontmoeten in de Zwolse binnenstad. Dankzij de grote maquettes (schaal 1 op 20) zijn de plannen erg goed zichtbaar, en goed toegankelijk voor iedereen die komt kijken.

Tijdens het eindexamen op 22 juni is van gedachten gewisseld over het afstudeerwerk, maar ook vooral over het vak en wat nou eigenlijk het meest belangrijk is daarin. Juist aan de hand van werk van pas-afgestudeerde interieurarchitecten is het goed om opnieuw je positie in het vak te bepalen.

Hanneke Bennett
Nienke van den Berg
Juriena Bruintjes
Evelyne Launspach
Debora Geelink
Maurits Schregardus
Anne Smid


Die dag zijn 7 studenten afgestudeerd, ze hebben op 22 juni laten zien waar ze voor staan als ontwerper. Dat loopt nogal uiteen, iedereen kan dat komen zien in de eindexamenexpositie die loopt van woensdag 27 juni tot en met dinsdag 3 juli.








No comments: